Pozivnice

Pozivnice za proslave i veselja

Samo najbolje za Vas

Kvalitetne pozivnice su sada na internetu i dostupne su kod nas. Sve naše pozivnice su velikog i sigurnog kvaliteta.

Viziju za Vaše venčanje prenesite na odabranu pozivnicu, prilagodite svoj tekst i na najlepši način prenesite sve bitne informacije Vašim gostima. Pronađite na našem sajtu dizajn i tekst koji Vam se najviše dopada, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Pozivnice štampamo, sigurno pakujemo i šaljemo na Vašu kućnu adresu. Pozivnice šaljemo na teritoriji cele Srbije, vreme izrade samih pozivnica zavisi od odabranog modela. U roku od 5 do 7 radnih dana možete očekivati pozivnice na Vašoj kućnoj adresi.

Usklađeni dizajni verni Vama

Dok birate savršenu pozivnicu za venčanje, rođendan ili druga veselja, zapamtite da imate veliki izbor raznih i lepih modela pozivnica kojim Vam omogućavamo da elegantno objavite svoj poseban dan. Pažljivo birajte i izrazite se na najbolji mogući način. Od klasičnog do modernog ili od otmenog do atraktivnog, napravite savršeni izbor koji pokazuje Vaš stil i ličnost.

Pozivnice

Prelep i jedinstven dizajn. Veći izbor pozivnica možete da vidite na stranici prodavnice.

Pozivnice za sve proslave

Pogledajte našu prodavnicu i sigurno ćete pronaći nešto što je savršeno za Vas. Posvećeni smo zadatku da ponudimo veliki izbor pozivnica koji će doprineti posebnosti Vašeg posebnog dana.  Fokusiramo našu pažnju na raznovrstan i topao dizajn, kao i na tipografiju. Stilizujemo i stvaramo prepoznatljiva i personalizovana slova samo za Vas. Estetika nam je takođe od velikog značaja. Obraćamo pažnju na svaki detalj i svaki dizajn. Sastavili smo veliki izbor jedinstvenih i kreativinih pozivnica koje možete odabrati.

Sa ljubavlju iz Srbije <3

Jedinstvene i prelepe pozivnice za najavu događaja. U mnoštvu pozivnica pronađite svoju. Za Vas samo odabrano i najbolje.

Isporuka pozivnica u najkraćem roku. Za dodatne informacije možete nas pozvati, posetiti ili poslati poruku na Kontakt stranici. 

Dodatne informacije

Ovde možete pogledati najčešće postavljena pitanja klijenata.

Tu smo za sva dodatna pitanja.

Vreme koje je potrebno da pozivnice budu gotove 

Vreme koje je potrebno da pozivnice budu gotove je dva do tri radna dana. Nakon kontrole, pripreme i Vašeg odobrenja krećemo u štampanje i pozivnice su gotove za dva do tri radna dana. Izuzetak su samo providne pozivnice. Proces izrade je duži i za njih je potrebno 3 do 5 dana da budu odštampane i spremne za slanje.

Slanje pozivnica na kućnu adresu

Pozivnice kurirskom službom šaljemo na teritoriju cele Srbije. Kada budu gotove možete ih očekivati u roku od 2 do 3 dana na kućnoj adresi. Kada predamo kurirskoj službi pošiljku, šaljemo Vam ID kako bi mogli da pratite pošiljku i znate u svakom trenutku kada možete da očekujete kurira. Pozivnice takođe možete i lično preuzeti u našoj poslovnici koja se nalazi u Beogradu.

Promena dizajna pozivnice

Pozivnice su katološke i dizajn pozivnica ne možemo da menjamo. Kada odaberete model koji vam se dopada, štampamo na tom modelu tekst koji nam pošaljete. Detalji, boje i dizajn ne mogu se promeniti.

Cena štampanja

Cena same štampe je 1.200,00 dinara nezavisno od količine koju poručite.